Behandelingen 2024

Gelaatsverzorgingen

Zie ook huidverbetering. Verwen je huid met één van onze intensieve gelaatsverzorgingen. Deze zijn gepersonaliseerd met signature massage technieken en zijn diep ontspannend. Gelaatsmassage, stoomsessie en epilatie wenkbrauwen zijn inbegrepen.

Huidverbetering

Met Utsukusy (= Japans voor schoonheid) is een nieuw tijdperk op het gebied van huidverzorging en schoonheid aangebroken. Utsukusy streeft in alles naar evenwicht, waarbij een diepgaande eeuwenoude kennis van plantenkunde verbonden is met de omvangrijke moderne wetenschap over cosmetica.

Utsukusy combineert traditionele Japanse schoonheidsrituelen en therapieën met de nieuwste cosmetische technologieën. Zo creëren we telkens weer innovatieve schoonheidsproducten van de hoogste kwaliteit.

Utsukusy schoonheidsproducten zijn met natuurlijke ingrediënten, ecovriendelijk en uitgebreid (dierproefvrij) wetenschappelijk getest.

Voor de samenstelling van alle Utsukusy producten worden uitsluitend de beste en zorgvuldig geselecteerde natuurlijke werkstoffen en activa gebruikt. De producten zijn hypo-allergeen, waardoor allergische reacties en irritaties tot het minimum beperkt worden

5 opeenvolgende behandelingen €699 i.p.v.€805 Tijdens een kuur ontvangt u 10 % korting op homecare producten

Manicure en pedicure

Massages

Ultieme ontspanning, na elke massage kan u nog eventjes rustig nagenieten en gronden met een glaasje thee.

Rugverzorging

Wimperlift

Wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor u een natuurlijke wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

incl. verven wimpers € 79

Verven wimpers en/of wenkbrauwen € 25 - € 45

€10 indien niet in combinatie met andere behandeling

Ontharingen

We gebruiken steeds de meest zachte hars voor al uw epilaties. Voor het gelaat wordt er steeds gebruik gemaakt van caramel. Deze 100% natuurlijke epilatie volgens authentiek recept bestaat sinds Cleopatra. Deze heeft als voordeel dat de Caramel koud bewerkt wordt en zéér zacht voor de huid is. Je haartjes groeien minder snel en komen fijner terug

Heren